MARC DE COMPETENCIA DIGITAL DOCENT

El marc de competència digital docent de l'INTEF és una eina que serveix per a avaluar i millorar les competències digitals del docent. Així mateix, explica els coneixements i habilitats que ha de tindre tot docent per a ser competent en el marc digital, contribuint així a una millora en la qualitat d'ensenyament.

A més, aquest marc està dividit en 5 àrees, on es descriuen cadascuna de les competències digitals:

1. Àrea la Informació i Alfabetització: Competéncies relacionades amb la cerca, organització i avaluació de la informació de les xarxes.

2. Àrea de la Comunicació i Col·laboració: Capacitat de compartir recursos i informació i de treballar amb altres persones a través d'un context digital.

3. Àrea de la Creació de Continguts Digitals: Aquesta área fa referència a la capacitat de crear contiguts i drets d'autor i llicències en un context digital

4. Àrea de la Seguretat: Competéncies relacionades amb la protecció d'informació i dades personals, amb un ús responsable i adequat.

5. Àrea de Resolució de Problemes: Capacitat de resoldre problemes i dificultats tant del docent com de l'alumnat, mitjançant l'ús de la tecnologia.


Comentarios

Entradas populares de este blog